marți, 5 ianuarie 2010

Centurion (2010)

Centurion
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Actiunea filmului se desfasoara inn anul 117 i.e.n. in timpul invaziei provinciei Britannia de catre armatele romane un atac surprinzator al pictilor asupra unui fort roman situat in regiunea de granita decimeaza o intreaga legiune singurul supravietuitor fiind Quintus Dias (Michael Fassbender). Luptandu-se pentru a ramane in viata in spatele liniilor inamice centurionul Quintus Dias se alatura legendarei Legiuni a IX-a condusa de catre generalul Virilus (Dominic West) care are ordin sa ii stearga pe picti de pe fata pamantului si sa il ucida de liderul acestora pe nume Gorlacon (Ulrich Thomsen). Una dintre cele mai de temut adversare ale soldatilor romani este Etain (Olga Kurylenko) o razboinica cu infatisare salbatica a pictilor careia romanii i-au omorat toata familia au schingiuit-o retezandu-i limba si i-au transformat viata intr-un cosmar. Etain doreste cu orice pret sa se razbune pentru chinurile indurate de-a lungul timpului din cauza romanilor fiind insetata sa verse sangele acelora care au lasat-o singura pe lume si incapabila sa vorbeasca reducand-o astfel la conditia de animal. Intrucat darul vorbirii i-a fost furat femeia devenita o intruchipare vie a zeitei razbunarii si-a dezvoltat foarte mult celelalte simturi in special vazul si auzul ceea ce a transformat-o intr-o rivala periculoasa.

Cemetery Junction (2010)

Cemetery Junction
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Filmul prezinta povestea amuzanta emotionanta si universal valabila a trei tineri trecuti de 20 de ani din orasul britanic Reading care lucreaza la compania de asigurari The Prudential" sunt buni prieteni si isi petrec timpul liber consumand bauturi alcoolice agatand fete glumind si batandu-se. Freddie Taylor (Christian Cooke) isi doreste sa avanseze in cariera si sa plece din acest orasel mort in vreme ce carismaticul Bruce Pearson (Tom Hughes) si adorabilul ratat Snork (Jack Doolan) sunt autosuficienti si multumiti de existenta banala pe care o duc in Anglia anilor '70. Colegul lor Mike Ramsay (Matthew Goode) este un oportunist care le da batai de cap si care se implica intr-o idila cu fiica sefului companiei de asigurari. Atunci cand Freddie Taylor primeste o noua slujba de comis-voiajor si o reintalneste pe Julie (Felicity Jones) iubita lui din perioada scolii cei trei amici sunt fortati sa faca alegeri dificile care le vor schimba drumul vietii.

Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore (2010)

Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Filmul continua povesta din 2001 cu lupta dintre caini si pisici pentru dominatia asupra planetei continua cu noi planuri malefice si noi dovezi de eroism canin. In timp ce stapanii umani traiesc intr-o fericita ignoranta patrupedele se razboiesc intre ele folosindu-se de o tehnologie ultra-performanta si de variante animaliere ale spionilor si ale asasinilor. Agentul secret Lou face echipa buna cu trei caini civili pentru a-l opri pe maleficul motan Mr.Tinkles care intentioneaza sa infecteze cu pureci toti cainii.

Nowhere Boy (2009)

Nowhere Boy
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Filmul urmareste copilaria si adolescenta unui cantaret din Liverpool care a schimbat fata muzicii rock and roll. In anul 1955 atunci cand John Lennon (Aaron Johnson) avea varsta de 15 ani era crescut deja de 10 ani de conservatoarea traditionalista si respectabila lui matusa Mimi Smith (Kristin Scott Thomas) care era o iubitoare a muzicii clasice. Adolescentul rebel singuratic si istet avea sa o reintalneasca insa pe mama lui biologica Julia (Anne-Marie Duff) fata de care a simtit imediat o conexiune sufleteasca si care l-a introdus in universul lui Elvis Presley si Jay Hawkins deschizandu-i apetitul pentru stilul rock and roll. Prins la mijloc in rivalitatea celor doua surori care isi disputau iubirea lui John Lennon a evadat intr-o lume a artei si a pus bazele unei formatii muzicale impreuna cu cativa prieteni. Dupa numai 2 ani moartea Juliei Lennon intr-un accident de masina a constituit o tragedie personala pe care interpretul nu a reusit niciodata sa o depaseasca. Insa in acel moment la varsta de 17 ani genialul John Lennon il intalnise pe Paul McCartney (Thomas Sangster) care isi descoperise vocatia si drumul in viata si astepta sa infiinteze formatia The Beatles cu care vor avea un succes neasteptat de mare.

Triage (2009)

Triage
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Mark Walsh (Colin Farrell) fotoreporter de razboi pleaca impreuna cu prietenul si colegul sau David (Jamie Sives) in Kurdistan pentru a furniza editoarei lor Amy (Juliet Stevenson) imagini graitoare ale conflictului armat dintre kurzi si irakieni. In vreme ce David decide sa se intoarca la sotia lui Diane (Kelly Reilly) care este insarcinata Mark Walsh ramane in zona de conflict si este grav ranit fiind salvat de catre excentricul doctor Talzani (Branko Djuric) care a improvizat un spital in corturi si in pesteri si care ii impusca cu propria mana pe pacientii irecuperabili. Dupa ce revine acasa Mark afla cu surprindere ca David nu a mai ajuns in SUA si ca el insusi ar putea detine cheia solutionarii misterului disparitiei acestuia. Fiind atat de traumatizat incat ramane paralizat pe fond psihosomatic si fiind bantuit de cosmaruri ingrozitoare Mark Walsh este tratat de catre psihiatrul Joaquin Morales (Christopher Lee) nimeni altul decat bunicul partenerei sale de viata Elena. Intre Elena si Joaquin Morales exista o tensiune latenta generata de faptul ca batranul a fost un suporter al generalului Franco in timpul Razboiului Civil din Spania iar nepoata nu il poate ierta pentru actiunile sale indreptate impotriva loialistilor din Spania.

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II (2011)

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I (2010)

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Filmul prezinta povestea primei jumatati a ultimei carti cu Harry Potter (Daniel Radcliffe). De data asta Harry, Ron (Rupert Grint) si Hermione (Emma Watson) pleaca intr-o cautare a celor sapte lucruri in care Valdermont (Ralph Fiennes) si-a ascus sufletul si care trebuie distruse pentru a-l putea distruge si pe acesta. Harry nu stie nici cum arata nici cum se pot distruge dar Dumbledore (Michael Gambon) este sigur ca aceasta este singura modalitate de a scapa de Lord Valdermont. Datorita cuceririi ministerului magiei de catre adeptii Lordului Valdermont (Death Eaters) cei trei eroi sunt fugari in aceasta parte fiind considerati in afara legii, fiind stabilita o recompensa pentru cei care aduc informatii care ajuta la prinderea lor. Nimeni cu exceptia lui Valdermont nu are voie sa il ucida pe Harry lordul Intunericului dorind sa il ucida personal. Datorita legaturii pe care mintea lui Harry o pastreaza cu cea a lui Valdermont Harry afla ca acesta doreste sa gaseasca o anumita bagheta si cand cerceteaza mai multe despre aceasta afla de cele trei crucufixuri ale mortii care el crede ca il pot ajuta impotriva Lordului.

Looking for Eric (2009)

Looking for Eric
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Filmul prezinta povestea lui Eric Bishop (Steve Evets) un postas englez innebunit dupa fotbal care locuieste in Manchester si care traverseaza o perioada de criza in existenta personala. Haosul in care s-a scufundat viata lui de familie problemele pe care i le cauzeaza baietii vitregi si spaima de a o reintalni pe Lily (Stephanie Bishop) femeia pe care a iubit-o in trecut l-au adus pe Eric in pragul unei caderi nervoase severe iar sustinerea morala pe care o primeste de la prietenii sai microbisti nu ii este suficienta. Atunci cand fura de la fiul lui adolescent o tigara cu marijuana si o fumeaza Eric Bishop incepe sa aiba viziuni cu fotbalistul francez Eric Cantona fostul atacant al echipei Manchester United care ii ofera sfaturi pretioase il ajuta sa se confrunte cu secretele din trecut si il indruma pe care drum sa porneasca pentru a merge mai departe.

Moon (2009)

Moon
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Filmul prezinta povestea lui Sam Bell (Sam Rockwell) lucreaza de trei ani la baza Selene pentru compania privata Lunar Industries extragand Helium 3 pretiosul gaz despre care se crede ca ar putea solutiona criza energetica de pe Pamant. Dupa ce si-a petrecut zilele in singuratate neputand comunica cu sotia lui Tess (Dominique McElligott) si cu fiica lui in varsta de trei ani pe nume Eve (Kaya Scodelario) decat prin intermediul unor inregistrari din pricina unui satelit defect astronautul asteapta cu nerabdare sa se intoarca acasa si sa se revanseze fata de familie pentru indelungata absenta. Cu doua saptamani inainte de expirarea contractului Sam Bell incepe sa sufere de dureri de cap cumplite halucinatii si lipsa de concentrare auzind sunete bizare si avand viziuni inexplicabile. Dupa ce intalneste o clona a lui care pare a fi noul recrut ce il va inlocui la baza Selene Sam Bell intelege ca face parte dintr-un plan diabolic al companiei pentru care lucra si in care avea incredere.

Furia (2002)

Furia
Filmul prezinta povestea incercarii unui cuplu format din Luca (Dragos Bucur) si Mona (Dorina Chiriac) care incearca sa supravietuiasca intr-o societate bulversata de escrocherii falsuri ura si dispret pe ritmuri de manele de duzina. Pariurile si cursele de masini pe bani ii aduc in situatia de a intra in legatura cu mafia locala de a imprumuta bani si atunci cand nu pot restitui suma de bani vor trebui sa plateasca banii chiar cu pretul vietii lor.

Inapoi in cartier (2006)

Inapoi in cartier
Filmul este continuarea lung-metrajului Cartier lansat in 2001. Povestea plina de violente si verosimila datorita limbajului natural si vulgar din spatele blocurilor din cartierul clujean Manastur nu este recomandata minorilor. Eroul principal Mosu (Mody Levente) care a renuntat la droguri incercand sa se integreze in societate afla intr-o buna zi ca dusmanul lui de moarte Brazilianu (Florin Matingo) a supravietuit exploziei care i-a ucis toti prietenii in urma cu cinci ani. Viata sa ia o intorsatura si mai ciudata in momentul in care politistul care-l ancheta pe vremuri il roaga sa-l ajute sa-si gaseasca fiica rapita. Planul care ii incolteste in minte nu poate fi pus in aplicare fara ajutorul unui traficant de antichitati care a copilarit tot in Manastur dar care a fugit in strainatate.

15 (2005)

15
Filmul prezinta povestea unor destine exceptionale ce se impletesc in mod surprinzator. Marinica (Cristian Iacob) este un marinar caruia viata nu i-a oferit prea multe pana a intalnit-o pe logodnica sa din Timisoara. Dragostea lor e inocenta si simpla pana cand istoria lui decembrie 1989 hotaraste altceva pentru ei. In alt timp dupa revolutie Irenne (Maia Morgenstern) vine in Romania sa realizeze un material pentru o publicatie franceza. Trebuie sa scrie un articol despre Romania la 15 ani de la revolutie. Alege sa scrie despre un copil nascut cu 15 ani in urma la Timisoara in acelasi timp cu libertatea poporului roman.

Schimb valutar (2008)

Schimb valutar
Filmul prezinta povestea lui Emil (Cosmin Selesi) care isi pierde slujba de strungar in urma inchiderii fabricii. Dupa ce sotia lui isi pierde si ea slujba cei doi se trezesc in pragul disperarii. Aflati intr-o situatie financiara critica cei doi decid sa-si vanda bunurile apartamentul si masina luand hotararea sa emigreze in strainatate. Ei vor sa plece in Australia. Cu banii obtinuti ei intentioneaza sa isi cumpere bilete pentru drum. Emil pleaca singur la Bucuresti pentru a schimba banii in valuta lasandu-si sotia si copilul in grija socrilor. Pana aici toate lucrurile par sa mearga numai bine. Ajuns in Bucuresti Emil se duce la banca. Dar aici este abordat de un individ care ii ofera un curs de schimb mai bun decat cel de pe piata. Ei efectueaza schimbul dupa care individul dispare iar Emil isi da seama ca a fost inselat. In schimbul banilor se trezeste cu un teanc de hartii fara valoare. Deznadajduit isi pune sperante in justitie care ii intoarce spatele in momentul in care a auzit ca a facut un schimb valutar ilegal. Emil nu mai are nici o sansa in recuperarea banilor asa ca se apuca si el de "schimb valutar".

Creation (2009)

Creation
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Filmul prezinta povestea lui Charles Darwin un om de stiinta de renume mondial strivit de pierderea fiicei lui mai mari care concepe o carte care se va dovedi a non-existenta lui Dumnezeu. Aceasta este povestea lui Charles Darwin si lucrarea Originea speciilor. Filmul descrie inceputul unei revolutii morale si religioase inceputul unei teorii ce va afecta lumea intreaga de-a lungul timpului. Totul se petrece intr-un mic sat englezesc unde un om simplu traieste in doua lumi diferite. Intr-una el este fidel familiei si are parte de o casnicie pasionala iar in cealalta trebuie sa faca fata celei mai periculoase idei din istorie precum si sa dezvolte o teorie ce va fi in cele din urma salvata de la disparitie de logica simpla a unui copil obisnuit.

Nanny McPhee and the Big Bang (2010)

Nanny McPhee and the Big Bang
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Filmul o aduce din nou pe dadaca fermecata Nanny Mcphee (Emma Thompson) care apare la nevoie intr-o familie care tocmai schimbase cea de-a 17-a dadaca. De data aceasta un grup de copii sunt evacuati din oras si dusi la o ferma in perioada razboiului. Aici o intalnesc pe Nanny Mcphee singura care poate sa ii educe sa fie ascultatori. De la porci zburatori pana la statui care se trezesc la viata Nanny Mcphee isi foloseste puterile pentru a-i invata pe acesti copii cinci lectii noi penru ei.

luni, 4 ianuarie 2010

Micmacs à tire-larigot (2009)

Micmacs à tire-larigot
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Filmul prezinta povestea lui Bazil (Dany Boon) care la varsta de 9 ani si-a pierdut tatal ucis de o mina antipersonal in desertul marocan in timp ce isi satisfacea serviciul militar. Dupa ce mama lui a innebunit de durere copilul a fost trimis la un orfelinat. Ca adult Bazil s-a angajat la un magazin de casete video acolo unde a fost grav ranit de un glont ratacit in timpul unui schimb de focuri desfasurat in plina strada ramanand pentru toata viata cu proiectilul infipt in creier. Dupa ce a fost externat din spital barbatul si-a pierdut locul de munca si locuinta si a fost adoptat de catre o familie de inadaptati social alcatuita din Placard (Jean-Pierre Marielle), Fracasse (Dominique Pinon), Remington (Omar Sy), Calculette (Marie-Julie Baup), Caoutchouc (Julie Ferrier) si Tambouille (Yolande Moreau). Intr-o zi Bazil a descoperit sediile celor doua companii rivale de armament ce produsesera mina antipersonal care i-a omorat tatal si respectiv glontul care l-a ranit pe el insusi si a inteles ca scopul lui in viata este sa ii doboare la pamant pe patronii acestora. Cu ajutorul noilor prieteni care dovedesc tot felul de talente ascunse precum si recurgand la o serie de trucuri ingenioase Bazil reuseste sa ii intarate unul impotriva celuilalt pe directorii celor doua companii.

Armored (2009)

Armored
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Filmul prezinta o poveste la care toata lumea viseaza. O sansa de a pune mana pe multi bani. In cazul de fata un grup de angajati ai unei firme de securitate isi risca vietile atunci cand incep sa puna la cale un jaf a carui victima sa le fie propriul angajator. Inarmati cu un plan pus la punct pana la cel mai mic detaliu ei intentioneaza sa fure toata suma de bani dar fara sa provoace nici o dauna si sa nu raneasca pe nimeni. Dar planurile de acasa nu bat cu cele de la drum mai ales atunci cand un martor se trezeste fara voie implicat in furt.

Män som hatar kvinnor - The Girl with the Dragon Tattoo (2009)

Män som hatar kvinnor - The Girl with the Dragon Tattoo
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Filmul prezinta povestea lui Mikael Blomkvist (Michael Nyqvist) un ziarist incomod de la publicatia Millenium caruia i s-a inscenat un proces de calomnie. Mikael a pierdut litigiul si urmeaza sa fie inchis. Tocmai in acest moment de cotitura a vietii sale un foarte bogat om de afaceri Henrik Vanger (Sven-Bertil Taube) vrea sa-l angajeze pentru a o gasi pe nepoata sa Harriet (Ewa Fröling) disparuta fara urma de 40 de ani. Batrinul e convins ca Harriet este moarta dar vrea cel putin o dovada. Mikael fiind considerat cel mai bun ziarist de investigatie accepta provocarea si cautarea adevarului incepe. In timpul investigatiei sale Blomkvist este ajutat de Lisbeth Salander (Noomi Rapace) o tanara geniu in calculatoare. Putin cate putin cei doi descopera adevarul in final.

Little Fockers (2010)

Little Fockers
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Partea a treia a seriei "Un socru de cosmar" (Meet the Parents) ne face cunostinta cu copii cuplului Greg (Ben Stiller) si Pamela Byrnes-Focker (Teri Polo).

44 Inch Chest (2009)

44 Inch Chest
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Filmul prezinta povestea lui Colin Diamond (Ray Winstone) un dealer de automobile britanic care tocmai a fost anuntat de catre sotia lui Liz (Joanne Whalley) ca va fi parasit pentru un barbat mai tanar. Gelos furios pe nevasta infidela cu care a convietuit 21 de ani si decis sa se razbune pe chelnerul francez care a vrajit-o pe Liz Colin Diamond apeleaza la ajutorul celor patru amici ai lui pe nume Archie (Tom Wilkinson), Peanut (John Hurt), Meredith (Ian McShane) si Mal (Stephen Dillane). Archie este cel mai bun prieten al lui Colin care locuieste impreuna cu mama lui si debordeaza de jovialitate si buna-dispozitie in vreme ce Peanut este un sexagenar sadic si artagos care se cearta tot timpul cu blajinul homosexual Meredith si cu beligerantul Mal. Socati sa il vada pe Colin atat de afectat de infidelitatea nevestei sale cei patru amici planuiesc sa il rapeasca pe amant din restaurantul in care lucreaza si sa ii ofere sotului incornorat posibilitatea de a-l ucide pe rival. Dupa ce il aduc pe francez intr-o cladire izolata si il incuie intr-un sifonier Mal, Meredith, Archie si Peanut asteapta ca prietenul lor sa se decida daca il omoara sau nu pe amant. Numai ca sotul inselat ezita sa ia o hotarare intrucat a cruta viata chelnerului ar putea fi singura sansa de as recuceri iubita.

Lottery Ticket (2010)

Lottery Ticket
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Filmul prezinta povestea unui tanar care trebuie sa supravietuiasca unui week-end de trei zile dupa ce vecinii lui oportunisti afla ca el detine un bilet de loterie castigator in valoare de 350 de milioane de dolari

The Baster (2010)

The Baster
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Kassie Larson (Jennifer Aniston) este o femeie nemaritata in varsta de 40 de ani care apeleaza la inseminarea artificiala pentru a ramane insarcinata. Sapte ani mai tarziu se impaca cu cel mai bun prieten al ei Wally (Jason Bateman) care traiese cu un mare secret: inlocuise sperma pentru inseminarea lui Kassie cu cea a lui.

Priest (2010)

Priest
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Filmul are actiunea plasata intr-o lume diferita de cea pe care o cunoastem cu totii. Religia adopta o noua politica. Intreaga planeta se resimte dupa secole intregi de razboaie intre oameni si vampiri doua rase care se lupta acum pentru supravietuire. Un preot razboinic intoarce spatele bisericii si legii impuse de aceasta pentru a pleca la vanatoare de vampiri. El pleaca in cautarea nepoatei sale care a fost rapita de un grup de vampiri.

Step Up 3-D (2010)

Step Up 3-D
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Copii de la scoala de arte din Maryland pleaca la Paris la un concurs de dans international, dar cand Moose (Adam G. Sevani) pierde avionul de intoarcere acasa el descopera la paris o alta scena a dansului una underground, care este pe cale sa ii aduca propriul concurs. Moose incearca sa isi aduca inapoi prieteni in orasul luminilor pentru acest eveniment.

Morning Glory (2010)

Morning Glory
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Filmul prezinta povestea legendarului jurnalist american Mike Pomeroy (Harrison Ford) care a demisionat dezgustat de politica trustului la care lucra orientata catre emisiunile de seara cu specific monden. El va ajunge astfel pe mainile unei talentate si promitatoare producatoare de televiziune Becky Fuller (Rachel McAdams). Cei doi vor prelua o emisiune matinala la care vor incerca sa ii mareasca ratingul.

Salt (2010)

Salt
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Angelina Jolie o interpreteaza pe Evelyn Salt un ofiter CIA dedicat profesiei sale care a jurat sa isi serveasca tara cu onoare si loialitate si care a avut intotdeauna o relatie de prietenie si incredere reciproca cu seful ei direct Winter (Liev Schreiber). Atunci cand agenta secreta este acuzata de catre colegi si superiori ca face joc dublu si ca este un spion al rusilor care a primit misiunea de a-l asasina pe presedintele Statelor Unite ale Americii trebuie sa faca tot ceea ce ii sta in putinta pentru a-si salva reputatia a-si reabilita numele si a demonstra ca este un bun patriot. Incercand sa isi apere sotul sa se reuneasca cu familia si sa-i convinga pe fostii colegi din CIA de faptul ca altcineva este tradatorul Evelyn Salt apeleaza la toate abilitatile de care dispune si la anii de experienta in serviciul unei agentii secrete. Evitand sa fie capturata de catre ofiterii CIA frumoasa Evelyn trebuie sa isi dovedeasca nevinovatia inainte ca cele mai puternice forte din lume sa stearga orice urma a vietii sale pe lume.

The Sorcerer's Apprentice (2010)

The Sorcerer's Apprentice
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Filmil spune povestea lui Balthazar Blake (Nicolas Cage) un maestru intr-ale magiei care vrea sa salveze Manhattan-ul contemporan de planurile malefice ale lui Maxim Horvath (Alfred Molina) inamicul numarul unu al magului. Dandu-si seama ca nu-i poate face fata lui Horvath singur Blake il recruteaza pe reticentul Dave Stuller (Jake Cherry) ii livreaza o doza soc de cursuri despre magie si-l pune fata in fata cu adevarul gol-golut. Desi initial Stuller se trezenste volens nolens antrenat in intentiile eroice ale lui Blake si desi pare sa fie absolutamente mediocru isi dovedeste in cele din urma adevaratul potential magic. Astfel cu un ucenic talentat si bine instruit Blake este pregatit sa-l opreasca pe Horvath inamicul unu.

Despicable Me (2010)

Despicable Me
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Povestea filmului incepe intr-un cartier din suburbii cu locuinte curate inconjurate de garduri albe si tufisuri de trandafiri exista o singura casa de culoare neagra care are in fata o peluza neingrijita. Fara ca vecinii sa banuiasca ceva necurat casa intunecata si sumbra ascunde un secret fiind locuita de catre cel mai mare ticalos al Planetei pe nume Gru (Steve Carell). Dupa ce a furat piramidele de la Gizeh inlocuindu-le cu niste imitatii perfecte si a determinat autoritatile politienesti sa pazeasca cu strasnicie obiectivele turistice din toata lumea precum Marele Zid Chinezesc sau Turnul Eiffel Gru si armata lui de infractori intentioneaza sa realizeze cel mai spectaculos jaf posibil insusindu-si Luna de pe cer. Planul merge excelent pana in ziua in care Gru intalneste trei fetite orfane pe nume Agnes (Elsie Fisher), Edith (Dana Gaier) si Margo (Miranda Cosgrove) care ii imblanzesc sufletul si ii ating coarda sensibila privindu-l ca pe un potential tata. Si astfel cel mai perfid ticalos de pe Glob este fortat sa faca fata provocarii pe care i-o lanseaza cele trei orfane si sa renunte la planul lui diabolic de a fura Luna de pe cer.

Michael Jackson feat. Lenny Kravitz - Another Day

Michael Jackson feat. Lenny Kravitz - Another Day full mp3 download Ultima melodie 2010

The Twilight Saga: Eclipse - Saga Amurg: Eclipsa - O experienta IMAX (2010)

The Twilight Saga: Eclipse - Saga Amurg: Eclipsa - O experienta IMAX
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Povesta continua cu Bella (Kristen Stewart) care se afla in fata unei decizii foarte grele il iubeste enorm pe vampirul Edward (Robert Pattinson) insa nu poate renunta la dragostea ei pentru varcolacul Jacob (Taylor Lautner). Desi relatia ei cu cel din urma nu mai este atat de stransa ea face tot posibilul pentru a redeveni prietenii buni care erau odata. Cum Bella este ca un magnet ce atrage pericolul isi da seama ca este urmarita in continuare de Victoria (Bryce Dallas Howard) care si-a propus sa o ucida cat mai curand. Dar cum ea este una singura si nu poate face fata membrilor familiei Cullen planul ei este sa isi creeze o armata de vampiri nou-nascuti puternici si aproape imposibil de stapanit. Deoarece Alice (Ashley Greene) isi da seama de ce se intampla isi anunta familia sa fie gata pentru lupta in orice moment. Vampirii se vad in situatia de a se alia cu inamicii lor varcolaci. Insa asta nu este atat de rau precum pare si toti pornesc pe campul de lupta gata sa isi dea viata pentru a o apara pe Bella si pe toti oameni din oras a caror viata este pusa in pericol.

Grown Ups (2010)

Grown Ups
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Filmul prezinta povesta a cinci prieteni foarte buni pe nume Lenny Feder (Adam Sandler), Rob Hilliard (Rob Schneider), Eric Lamonsoff (Kevin James), Kurt McKenzie (Chris Rock) si Marcus Higgins (David Spade) impreuna cu sotiile lor Roxanne (Salma Hayek), Sally (Maria Bello) si Deanne (Maya Rudolph) care se reintalnesc dupa 30 de ani de la absolvirea liceului si se intorc in orasul natal pentru a participa la funeraliile fostului lor antrenor de baschet. Reunindu-se cu prilejul acestui eveniment trist dupa atatia ani de despartire grupul celor cinci amici decide sa petreaca un sfarsit de saptamana placut la casa de pe lac in care sarbatorisera cu ani in urma castigarea campionatului de catre echipa lor de baschet convinsi fiind ca acesta este cel mai potrivit mod de a celebra viata si cariera regretatului antrenor. Intrucat revederea lor coincide cu ziua de 4 iulie sarbatoarea nationala a Statelor Unite ale Americii Lenny, Rob, Eric, Kurt si Marcus impreuna cu familiile lor rememoreaza aventurile din trecut si intra in tot felul de incurcaturi haioase.

Footloose (2010)

Footloose
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Filmul prezinta drama lui Ren McCormack (Chace Crawford) un tanar care traieste intr-un oras mic unde rock 'n' roll-ul si dansul sunt interzise.

Jonah Hex (2010)

Jonah Hex
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Filmul prezinta povestea lui Jonah Hex (Josh Brolin) un ucigas profesionist care poate sa gaseasca orice si pe oricine oricat de bine s-ar ascunde. Dupa ce a invins moartea povestea lui Jonah este transpusa undeva in zona mitului si a legendei fiind lasat cu un picior in lumea reala si cu altul pe lumea cealalta. Singura lui legatura cu lumea reala este o tanara prostituata pe nume Leila (Megan Fox) a carei viata intr-un bordel a lasat-o cu multe traume si amintiri urate. Insa trecutul lui Jonah este pe cale sa-l prinda din urma cand armata SUA ii face o oferta pe care n-o poate refuza in schimbul libertatii sale el trebuie sa il localizeze si sa il opreasca pe Quentin Turnbull (John Malkovich) un terorist periculos. Turnbull care la randul sau isi aduna o armata si se pregateste sa dezlantuie iadul este cel mai vechi inamic al lui Jonah si nu se va opri pana nu-l va scoate pe acesta din "joc".

The Karate Kid (2010)

The Karate Kid
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Filmul prezinta povestea unui baiat in varsta de 12 ani pe nume Dre Parker (Jaden Smith) care este fortat sa se mute de la Detroit la Beijing. Necunoscand limba chineza si traditiile acestei tari copilul se confrunta cu probleme de adaptare si intra in conflict cu un coleg de scoala violent pe nume Cheng atunci cand se indragosteste de frumoasa Mei Ying. Diferentele culturale fac improbabila prietenia dintre Mei Ying si Dre Parker desi cei doi copii se plac reciproc insa Cheng este atat de gelos pe relatia celor doi colegi incat il hartuieste si il umileste constant pe american in fata tuturor colegilor de scoala. Mr. Han (Jackie Chan) omul de serviciu al scolii este impresionat de necazurile baietelului nord-american si decide sa il invete pe acesta limba chineza si secretele autoapararii. Cu ajutorul acestui mentor excentric care este un maestru al artelor martiale Dre Parker invata ca tehnicile de karate nu au neaparat legatura cu loviturile de pumn ci mai degraba cu maturitatea si cu gandirea profunda.

Get Him to the Greek (2010)

Get Him to the Greek
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
O companie de inregistrari interna este angajata sa insoteasca o formatie rock britanica Aldous Snow pentru un concert la un teatru grecesc din Los Angeles.

The A-Team (2010)

The A-Team
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Actiunea filmului se bazeaza pe serialul de televiziune al anilor '80 in care un fost grup militar al fortelor speciale este dat in urmarire generala pentru o crima pe care nu au facut-o.

Marmaduke (2010)

Marmaduke
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Filmul este inspirat din benzile desenate create de catre Brad Anderson incepand cu anul 1954 si publicate in diverse ziare nord-americane si nu numai, Marmaduke imbina in mod armonios tehnologia live-action cu animatia computerizata si il are in centrul actiunii pe zvapaiatul si inimosul caine Marmaduke (Owen Wilson) din rasa Marele Danez care raspandeste haosul pe acolo pe unde trece. Atunci cand sotii Debbie (Judy Greer) si Phil Winslow (Lee Pace) se muta impreuna cu copiii lor Sarah (Mandy Haines) si Brian (Finley Jacobsen) din orasul lor natal din Kansas in Orange County California neastamparatul Marmaduke adopta imediat stilul de viata californian si declanseaza un razboi intre cainii de rasa si cainii fara pedigree. Tendinta lui Marmaduke de a intoarce totul cu susul in jos si de a lasa un dezastru in urma lui genereaza haos in locuinta familiei Winslow iar Debbie si Phil se straduiesc in zadar sa-l potoleasca.

duminică, 3 ianuarie 2010

Killers (2010)

Killers
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Filmul prezinta povestea unei femei care intalneste barbatul visurilor ei in timpul unei vacante. Dupa ce se casatoresc cei doi isi dau seama ca vecinii lor sunt asasini angajati sa-i ucida.

Shrek Forever After - Shrek 4 - O experienta IMAX (2010)

Shrek Forever After - Shrek 4 - O experienta IMAX
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Filmul continua povestea celor trei filme ale seriei tot cu Shrek (Mike Myers) in centrul atentiei care in loc sa sperie satenii asa cum obisnuia el sa faca in trecut acum el da autografe pe furcile acestora. Intrebarea care si-o pune el insusi este "ce s-a intamplat cu spiritul lui salbatic ?". Lui ii este dor de acele zile de libertate asa ca semneaza un pact cu un spiridus destul de dubios pe nume Rumplestiltskin (Walt Dohrn). Acesta de fapt il pacaleste si il trimite pe Shrek intr-un taram foarte indepartat alternativ acolo unde cei ca el sunt vanati Rumplestiltskin este rege iar Shrek si Fiona (Cameron Diaz) nu s-au intalnit niciodata. Este datoria lui Shrek de a se intoarce in realitatea lui in speranta ca isi va salva prietenii si iubita lui nevasta Fiona.

Robin Hood (2010)

Robin Hood
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Filmul prezinta povestea unui arcas din serviciul regelui Richard Inima De Leu din sfarsitul secolului 12 care devine cunoscut ca Robin Hood (Russell Crowe) faimosul arcas si haiduc din foclorul englezesc. Incepand dupa moartea regelui Richard (Danny Huston) la batalia de la Chalus Chabrol filmul ii urmareste cresterea lui Robin catre infamie printre baronii englezi si nou incoronatul rege John (Oscar Isaac). Dispunand de personaje istorice precise precum Sir William Marshall (William Hurt) si intemeiate in realitate acesta nu este Robin Hood asa cum l-ati mai vazut inainte mai degraba facerea legendei pe care noi am ajuns sa o stim acum. Sir Robin isi foloseste inteligenta si abilitatile militare pentru a-si scapa satul natal de tirania si coruptia in Anglia luand inapoi ceea ce i se cuvine lui si lor pentru a restabili dreptatea si fericirea in Anglia. Robin trebuie de asemenea sa castige afectiunea recentei vaduve Lady Marian (Cate Blanchett) in timp ce isi conduce oamenii prin padurea Sherwood spre un final fericit.

Letters to Juliet (2010)

Letters to Juliet
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Filmul prezinta povestea unei tinere de origine americana aflata in vacanta in Italia se indragosteste de orasul Verona devenit celebru datorita povestii de iubire damnate dintre personajele shakespeariene Romeo Montague si Julieta Capulet alaturandu-se unui grup de voluntari ce raspund la scrisorile adresate de mai mult de 70 de ani Julietei. Atunci cand gaseste o scrisoare datata din anul 1951 si ramasa fara raspuns pana in prezent fata este atrasa irezistibil de povestea femeii care isi cauta iubitul cu care a trait o idila pasionala cu multi ani in urma in timpul unei vacante petrecute in Italia si calatoreste prin Toscana cu scopul de a-l gasi pe barbatul misterios. Incurajand-o pe autoarea scrisorii sa nu renunte la speranta si sa-l caute pe barbatul pe care l-a iubit in tinerete americanca declanseaza un lant de evenimente ce au drept consecinta gasirea dragostei adevarate atat de catre batrana cat si dragostea ei.

Iron Man 2 - Omul de otel 2 (2010)

Iron Man 2 - Omul de otel 2
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Tony Stark (Robert Downey Jr.) a devenit clar pentru toata lumea Iron Man. Dar se va multumi genialul si schimbatorul inventator cu noul sau rol sau umerii i se vor incovoia din cauza marii sale responsabilitati aceea de salvator dar si distrugator al lumii. Cand Tony Stark cade prada alcoolismului armura lui este folosita de bunul sau prieten Jim Rhodes (Don Cheadle). Se va multumi acesta cu rolul de inlocuitor sau va dori sa capete o identitate proprie sub un alt nume.

A Nightmare on Elm Street (2010)

A Nightmare on Elm Street
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Filmul este un remake al clasicului horror din 1984 regizat de Wes Craven. In aceasta poveste care arata originile teribilului Freddy Krueger (Jackie Earle Haley) aflam cum a murit acest criminal de copii si cum s-a intors in cosmarurile copiilor de pe strada Elm. Tinta lui este o tanara pe nume Nancy (Rooney Mara) care are cosmaruri despre un individ infricosator cu degete in forma de cutite. In scurt timp ea afla ca si prietenii ei au aceleasi visuri si cand acestia incep sa moara unul cate unul Nancy isi da seama ca trebuie sa ramana treaza pentru a supravietui. Descoperind identitatea ucigasului din vis si conexiunea acestuia cu copiii de pe strada Elm Nancy concepe un plan pentru a-l inlatura pe Freddy Krueger pentru totdeauna.

Wall Street 2: Money Never Sleeps (2010)

Wall Street 2: Money Never Sleeps
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Filmul continua povestea dramei din 1987 castigatoare a unui premiu Oscar, Michael Douglas revine pentru a-l interpreta pe Gordon Gekko care iese din inchisoare pentru a incerca sa-si spele reputatia intr-o lume a bursei mult mai dura decat cu doua decenii in urma. Drumul lui se va incrucisa cu cel al mult mai tanarului Jacob (Shia LaBeouf) un dealer extrem de ambitios cu mult potential.

Babies (2010)

Babies
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Filmul prezinta viata a patru bebelusi de un an care traiesc in tari diferite: Ponijao (Opuwo, Namibia), Bayar (Bayanchandmani, Mongolia), Mari (Tokyo, Japonia) si Hattie (San Francisco, California).

MacGruber (2010)

MacGruber
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA

sâmbătă, 2 ianuarie 2010

Piranha 3D (2010)

Piranha 3D
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Un seism subacvatic elibereaza o multime de pesti piranha hamesiti din aceasta cauza un grup de turisti se trezeste intr-un pericol de moarte pe malul lacului Victoria. Sheriff Julie Forester (Elizabeth Shue) va trebui sa lupte de una singura cu numerosii monstri plini de dinti ascutiti pentru a-si salva familia din acest loc primejdios.

The Back-Up Plan (2010)

The Back-Up Plan
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Zoe (Jennifer Lopez) este o femeie in cautarea barbatului perfect alaturi de care sa intemeieze o familie. Ea decide sa solutioneze problema pe cont propriu si sa devina mama prin procedeul fertilizarii in vitro. Numai ca destinul ii joaca o festa si chiar in ziua in care este anuntata ca a ramas insarcinata cu gemeni femeia il intalneste pe barbatul visurilor ei. Stan (Alex O'Loughlin) este inteligent atragator si devotat iar Zoe simte ca se poate baza pe el in orice situatie insa nu are curajul de a-i marturisi ca poarta in pantece doi copii conceputi prin inseminare artificiala. Schimbarile bruste de dispozitie ale lui Zoe il deconcerteaza pe Stan care nu stie cum ar trebui sa reactioneze la ele dar atunci cand afla ca femeia va deveni mama isi asuma imediat responsabilitatile de tata. In mod normal un cuplu se indragosteste se casatoreste si concepe un copil insa in cazul lui Zoe si al lui Stan oridinea a fost inversata.

Kick-Ass (2010)

Kick-Ass
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Kick-Ass spune povestea unui adolescent Dave Lizewski (Aaron Johnson) care intr-o zi aleatorie si pe nepusa masa iese din casa cu o masca pe fata si o bata de baseball in mana si se pune pe ciomagit criminalitatea,chiar daca nu are absolut nicio putere supraumana. Nu lipseste din acest film cu super-eroi mai putin obisnuit nici romanta dintre justitiarul nostru si o pustioaica in pericol. Filmul ne mai prezinta un fost politist atat de suparat pe imperiul interlop al drogurilor incat isi antreneaza fiica pentru a ajunge si ea politista.

Death at a Funeral (2010)

Death at a Funeral
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Patriarhul unei familii nord-americane disfunctionale se stinge din viata, atunci toti componentii familiei se reunesc in casa decedatului pentru a participa la priveghi si la ceremonia de inmormantare. Vaduva indurerata si cei doi fii ai acesteia sunt consolati de catre unchi matusi verisori si prieteni care mai de care mai amuzanti si bizari care transforma un eveniment ce trebuia sa se caracterizeze prin sobrietate si tristete intr-un haos total si o bataie de joc. Pe masura ce tensiunile se acumuleaza animozitatile de cristalizeaza si conflictele dintre rude reizbucnesc secretele de multa vreme ingropate ale familiei sunt dezvaluit, iar consecintele sunt hilare si imprevizibile. Situatia se complica atunci cand un pitic homosexual pe care nimeni nu il cunoaste pretinde ca este iubitul decedatului si ameninta sa genereze un scandal public daca nu ii se plateste o suma de bani.

The Losers (2010)

The Losers
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Dupa ce au fost tradati si lasati sa moara, membri unei trupe speciale CIA pleaca in cautarea celui care ordonase sa fie asasinati.

Date Night (2010)

Date Night
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Povestea unui cuplu casatorit Clara (Tina Fey) si Phil Foster (Steve Carell) din New York care au o casa frumoasa doi copii reusiti si o viata de familie normala. Intrigati de divortul celor mai buni prieteni ai lor care pareau pana nu demult un cuplu perfect exasperati de monotonia din propriile existente si constienti de faptul ca inclusiv iesirile saptamanale in oras la o cina romantica si la un film s-au transformat in rutina Clara si Phil Foster decid sa actioneze pentru a reaprinde scanteia pasiunii dintre ei. In timp ce iau masa la un restaurant monden din Manhattan cei doi soti sunt confundati cu alte persoane si se trezesc implicati intr-o aventura plina de pericole dar si de adrenalina. Incercand sa scape de un taximetrist nebun de un cap al mafiei locale si de doi politisti corupti Clara si Phil Foster isi reamintesc motivele pentru care sunt un cuplu solid.

Furry Vengeance (2010)

Furry Vengeance
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Dan Sanders (Brendan Fraser) este un ambitios dezvoltator imobiliar care se muta din Illinois in Oregon impreuna cu sotia lui Tammy (Brooke Shields) si fiul lor Tyler (Matt Prokop) pentru a coordona si supraveghea lucrarile de constructie a unui ansamblu de locuinte intr-o regiune rurala de o frumusete salbatica. Intrucat lucrarile ameninta habitatul animalelor mari si mici din padure un grup inedit de sconcsi, veverite, soricei, bursuci, ratoni, ursi si pasari decide sa obstructioneze cu orice pret activitatea dezvoltatorului si sa ii predea acestuia o lectie despre consecintele dramatice ale interventiei omului in natura. Transformand intreaga zona intr-un camp de lupta de proportii epice animalele furioase ataca cu bolovani masina de teren a lui Dan Sanders il indeasa pe barbat intr-o cabina de toateta ecologica si il urca intr-un copac il improasca cu gainat de pasare ii perforeaza cutiile cu lapte pentru micul-dejun sau ii reteaza franele de la jeep. Dornice sa protejeze mediul inconjurator, animalele conduse de catre un raton extrem de inteligent il invata pe Dan Sanders despre importanta respectarii naturii si a animalelor.

Diary of a Wimpy Kid (2010)

Diary of a Wimpy Kid
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Povestea unui pusti Greg Heffley (Zachary Gordon) ai carui ani de gimnaziu se dovedesc a fi presarati cu aventuri nemaipomenite. Acestea includ niste probleme cu o bucata de branza dar si o multime de alte boroboate alaturi de colegii de scoala inclusiv simpatica Angie (Chloe Moretz) si alte activitati in stare sa-i innebuneasca pe parintii lui Greg.

Why Did I Get Married Too (2010)

Why Did I Get Married 2
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Filmul prezinta povesta a patru cupluri de prieteni din perioada colegiului care se reunesc in fiecare an pentru a-si petrece impreuna concediul analizandu-si casniciile si impartasindu-si noutatile aparute in vietile si carierele lor. Saptamana intima petrecuta in paradisul natural numit Bahamas este tulburata de venirea lui Mike (Richard T. Jones) fostul sot al Sheilei (Jill Scott) care este decis sa o recucereasca pe aceasta si sa ii saboteze mariajul recent incheiat cu Troy (Lamman Rucker). Ceilalti membri ai grupului isi dau seama ca nici ei nu sunt imuni la provocarile pe care le implica o relatie stabila si isi pun intrebari cu privire la fidelitatea si loialitatea partenerilor lor de cuplu. Astfel Angela (Tasha Smith) se teme ca sotul ei Marcus (Michael Jai White) nu ii poate ramane fidel acum cand s-a transformat intr-o vedeta de televiziune Dianne (Sharon Leal) si Terry (Tyler Perry) resimt din plin efortul de a-si creste copiii iar psihologul de succes Patricia (Janet Jackson) care s-a obisnuit sa studieze pana in cele mai mici detalii relatiile altora constata ca si casnicia ei aparent perfecta cu Gavin (Malik Yoba) a inceput sa scartaie.

Repo Men (2010)

Repo Men
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Plasat intr-un viitor apropiat atunci cand organele artificiale pot fi cumparate pe credit. Actiunea filmului se invarte in jurul unui om care se lupta sa achite ratele la o inima cumparata pe credit.

The Last Song (2010)

The Last Song
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Familia Miller se destrama dupa ce Kim (Kelly Preston) si Steve Miller (Greg Kinnear) au trecut printr-un divort urat iar barbatul a plecat din New York pentru a locui in orasul Tybee Island din Georgia adolescenta Veronica "Ronnie" Miller (Miley Cyrus) a ramas extrem de afectata si a refuzat sa-i mai vorbeasca tatalui sau. Desi canta la pian sub indrumarea lui Steve el insusi pianist si profesor de muzica la Juilliard rebela Ronnie a incetat sa mai exerseze la acest instrument si a preferat sa-si petreaca timpul distrandu-se cu prietenii ei. Atunci cand Kim Miller decide ca fiica ei trebuie sa plece in Georgia pentru a relua legatura cu tatal instrainat Ronnie nu este deloc incantata si manifesta raceala si ostilitate in prezenta lui Steve singurul lucru pe care il au in comun cei doi fiind pasiunea pentru muzica. In Tybee Island fata se indragosteste de atragatorul si popularul Will Blakelee (Liam Hemsworth) si se impaca cu tatal ei in final.

I Love You Phillip Morris (2009)

I Love You Phillip Morris
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Filmul este inspirat dintr-o povestea adevarata care prezinta viata hotului si impostorului Steven Russell (Jim Carrey). El era un familist convins numai ca mancarea pusa pe masa provenea din fraudele care in cele din urma l-au aruncat in inchisoare. Aici el s-a indragostit de colegul de celula Phillip Morris (Ewan McGregor). Motivat de dragostea sa pentru Morris Russell evadeaza din inchisoare de patru ori o data folosind un pix verde si o galeata de apa pentru a da hainelor de detinut aspectul unei salopete de medic altadata prefacandu-se ca a murit de SIDA si semnandu-si propriul certificat de deces. Toate aceste tentative le face pentru a fi aproape de dragostea vietii lui Phillip Morris.

Hot Tub Time Machine (2010)

Hot Tub Time Machine
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Filmul prezinta povestea a patru barbati trecuti de 30 de ani: Adam (John Cusack), Nick (Craig Robinson), Jacob (Clark Duke) si Lou (Rob Corddry) care au fost cei mai buni prieteni in perioada liceului dar pe care destinul i-a despartit mai multi ani. Fiind frustrati de modul in care au evoluat existentele lor ca adulti si nostalgici dupa adolescenta lor plina de aventuri si buna dispozitie barbatii se reunesc la o cabana de ski din Pine Valley Lodge la care obisnuiau sa isi petreaca timpul liber in prima tinerete si dupa o noapte salbatica in care consuma prea multa vodka si prea multe bauturi energizante Red Bull devin subiectii unui experiment magic fiind teleportati inapoi in timp in anul 1987 prin intermediul unei cazi de baie cu puteri miraculoase si prin intermediul unui mester sarit de pe fix care ar putea fi singura persoana capabila sa ii readuca in prezent. Retraindu-si anii tumultuosi ai tineretii si reintalnindu-se cu iubitele lor din liceu Adam, Lou, Nick si Jacob au posibilitatea de a repara greselile trecutului pentru un prezent mai bun si mai frumos.

Last Night - Noaptea trecuta (2010)

Last Night - Noaptea trecuta
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Filmul prezinta povestea unui cuplu casatorit, in timp ce sotul Michael Reed (Sam Worthington) este plecat intr-o calatorie de afaceri cu o colega de care este atras, sotia Joanna Reed (Keira Knightley) se intalneste cu amantul o dragostea din trecut.

My Name Is Khan - Numele meu este Khan (2010)

My Name Is Khan - Numele meu este Khan
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Filmul prezinta povestea lui Rizwan Khan (Shahrukh Khan) un musulman din regiunea Borivali din Mumbai sufera de sindromul Asperger o forma de autism cu complicatii pe latura socializarii. La varsta maturitati, Rizwan se casatoreste la San Francisco cu Mandira (Kajol) o mama singura hindusa. Dupa evenimentele de la 11 septembrie Rizwan este retinut de autoritati conduita lui dictata de tulburare facandu-i pe oamenii legii sa-l considere suspicios. Dupa arestare barbatul o intalneste pe Radha (Sheetal Menon) o terapeuta care-l ajuta sa se adapteze cu propriile dificultati. Rizwan decide apoi ca trebuie sa-l intalneasca pe presedintele SUA Barrack Obama (Christopher B. Duncan) pentru a-si rezolva problemele.

Frozen (2010)

Frozen
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Filmul prezinta cum o zi tipica la munte se transforma intr-un cosmar de refrigerare pentru trei snowboarders cind telescaunul lor esueaza. Cand echipele de patrulare inchid luminile de noapte isi dau seama ca au ramas jos fara nicio cale de scapare. Cu statiunea inchisa pana la sfarsitul saptamanii urmatoare si degeraturi si hipotermie deja in stabilire trio-ul este obligat sa ia masuri disperate pentru a scapa de pe munte inainte ca acestia sa ingheţe pana la moarte. Ei trebuie sa ia decizii importante care sa ii ajute sa supravietuiasca intr-un mediu greu si friguros.

Hoodwinked Too! Hood VS. Evil (2010)

Hoodwinked Too! Hood VS. Evil
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Povestea eroilor din prima parte a filmului continua cu Scufita Rosie (Hayden Panettiere) care este convocata alaturi de Lup (Patrick Warburton) pentru a examina un caz ciudat disparitia brusca si misterioasa a fratilor Hansel (Bill Hader) si Gretel (Amy Poehler).

Bitch Slap (2009)

Bitch Slap
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Filmul prezinta un nou tip de actiune ce intentioneaza sa evite stilurile actoricesti scenariile si standardele actuale pentru a reinvia intr-un stil modern filmele de categoria B din anii 50-70. Bitch Slap este un mix de arme, sange, femei sexy, motociclete si masini rapide si trateaza o tema clasica fiind vorba de trei femei dure o stripperita, o asasina si o brokerita inarmate pana in dinti care se unesc si pornesc la drum ajungand in cele din urma intr-o locatie pustie din desert pentru a se razbuna pe un lider nemilos al lumii interlope. Pana ca acesta sa fie omorat apar alti asasini care vor sa puna mana pe marele mafiot alte aliante se formeaza adevarul iese la iveala si fetele se gasesc in fata unui pericol iminent.

Wonderful World (2009)

Wonderful World
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Filmul prezinta povestea lui Ben Singer (Matthew Broderick) un cantaret ratat de muzica folk un fumator de marijuana un corector care tocmai si-a pierdut locul de munca un barbat divortat si un tata de week-end care o exaspereaza pe fiica lui in varsta de 11 ani pe nume Sandra (Jodelle Ferland) cu teoriile sale negativiste despre existenta. Singurele placeri ale barbatului sunt discutiile dogmatice si inteligente si partidele regulate de sah pe care le joaca in compania colegului sau de apartament Ibu (Michael K. Williams). Atunci cand senegalezul Ibu intra in coma diabetica si este internat de urgenta in spital iar un angajat nepoliticos exagereaza gravitatea cazului medical pesimismul incurabil de care da dovada Ben Singer pare sa se confirme. Khadi (Sanaa Lathan) sora frumoasa si sexy a lui Ibu vine de la Dakar si se stabileste temporar in apartmentul lui Ben iar ceea ce incepuse ca un aranjament locativ reciproc avantajos se transforma repede intr-o relatie de prietenie si afectiune. Cu ajutorul femeii Ben descopera ca cinismul este o simpla problema de perspectiva asupra vietii si ca inspiratia poate fi intalnita in multe locuri ciudate.

The Marine 2 (2009)

The Marine 2
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Joe Linwood (Ted DiBiase Jr.) soldat din marina americana se afla in permisie temporara si merge impreuna cu sotia sa Robin (Lara Cox) la inaugurarea unei luxoase statiuni de vacanta din marea sudului. Vacanta lor de relaxare este insa anulata brusc cand un grup de rebeli preiau controlul proprietatii si il tin ostatic pe miliardarul fondator impreuna cu un grup de invitati printre care se afla si Robin. Ostaticii sunt in pericol de a fi omorati cu brutalitate de catre un mercenar care urmareste o recompensa substantiala iar Joe trebuie sa faca tot posibilul pentru a-si salva sotia si ceilalti ostatici.

vineri, 1 ianuarie 2010

Capitalism: A Love Story - Capitalismul: o poveste de dragoste (2009)

Capitalism: A Love Story - Capitalismul: o poveste de dragoste
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Documentarul arunca o privire asupra crizei economice mondiale a cauzelor ei si a imenselor sume de bani ajunse din buzunarele mici ale contribuabililor in cele mari si nesatioase ale institutiilor financiare private. Este vorba de cel mai mare jaf din istoria tarii prezentat in acest documentar in care personajul negativ este reprezentat de bancile mari si fondurile de investitii care folosesc capitalul investitorilor pentru a-i favoriza pe cei de pe Wall Street acei putini si privilegiati in detrimentul americanilor simpli de pe Main Street strada principala a oamenilor de rand. Capitalism: A Love Story arunca o privire asupra relatiei dntre banci politicieni si Departamentul Trezoreriei din SUA si incurajarea americanilor de rand care s-au imprumutat dincolo de capacitatea lor de plata pentru a achizitiona locuinte si bunuri care a dus la criza financiara.

Case 39 - Cazul 39 (2009)

Case 39 - Cazul 39
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Filmul prezinta povestea lui Emily Jenkins (Renée Zellweger) o asistenta sociala idealista care si-a propus sa ajute cat mai multi copii abuzati sa aiba o viata normala. Atunci cand preia asa-zisul Caz 39 al unei fetite in varsta de 10 ani pe nume Lilith Sullivan (Jodelle Ferland) care pare sa fi fost agresata in repetate randuri de catre parinti si care nu este in siguranta in propria casa. Emily nu stie ca micuta nu este atat de inocenta precum o arata infatisarea ei fizica. Cele mai cumplite temeri ale asistentei sociale se confirma atunci cand sotii Sullivan incearca sa o ucida pe Lilith cu toate ca este singurul lor copil. Dupa ce o salveaza Emily Jenkins decide sa o ia pe fetita in locuinta ei pana cand ii va gasi o familie adoptiva potrivita fara sa stie ca aceasta hotarare ii va aduce multe necazuri.

Giallo (2009)

Giallo
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Filmul prezinta povestea unui criminal in serie maniac si periculos crescut intr-un orfelinat si cunoscut sub porecla de Giallo care isi alege victimele printre cele mai frumoase femei din tara le rapeste le tortureaza in cele mai sadice moduri cu putinta si in cele din urma le ucid, debarasandu-se de trupurile lor lipsite de viata. Atunci cand insotitoarea de zbor americanca pe nume Linda (Emmanuelle Seigner) ajunge la Torino este foarte ingrijorata de faptul ca frumoasa ei sora Celine (Elsa Pataky) un manechin de succes care participa la saptamana modei de la Milano nu i-a mai dat nici un semn de viata. Speriata de perspectiva ca aceasta sa fi cazut in mainile asasinului psihopat, care tocmai a ucis o studenta de origine asiatica Linda apeleaza la ajutorul detectivului italian Enzo Avolfi (Adrien Brody) caruia i s-a repartizat cazul complicat al capturarii si aducerii in fata justitiei a necunoscutului Giallo. Linda si Enzo intre care se formeaza o puternica legatura de incredere si prietenie incep o cursa contra-timp pentru a o gasi pe Celine in timp util inainte sa fie ucisa de Giallo.

Sex and the City 2 - Totul despre sex 2 (2010)

Sex and the City 2 - Totul despre sex 2
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Filmul continua povestea cu cele patru bune prietene care sunt afectate de criza financiara mondiala si care trebuie sa se reorienteze urgent in cariera. Cel mai afectat este cu toate acestea Big (Chris Noth) asa ca el si Carrie (Sarah Jessica Parker) se muta la Londra unde mediul business pare mai promitator in ceea ce priveste castigurile rapide. Dar capitala Marii Britanii se va dovedi un loc primejdios cu ispite la tot pasul un adevarat punct de incercare pentru viitorul lor.

Knight & Day (2010)

Knight & Day
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Filmul prezinta povestea lui June (Cameron Diaz) o fata de la "tara" este ghinionista in dragoste motiv pentru care atunci cand il cunoaste pe atragatorul si misteriosul Milner (Tom Cruise) crede ca l-a intalnit pe barbatul visurilor ei. Numai ca Milner este un agent secret a carui misiune este aceea de a proteja o baterie ce alimenteaza o noua sursa de energie capabila sa suplineasca toate necesitatile de energie ale umanitatii. Desi trebuie sa ajunga la nunta surorii sale care a rugat-o sa o conduca la altar in locul tatalui lor decedat June este ademenita de catre Milner intr-o aventura incitanta si uneori mortala care o poarta dintr-un capat la altul al Globului pamantesc si o face sa inteleaga ca supravietuirea depinde de trasarea unei linii de demarcatie intre adevar si incredere. Pentru a apara acea inventie tehnologica periculoasa si ravnita de toata lumea Milner si June experimenteaza multe intamplari neasteptate si sunt implicati intr-un joc al minciunii.

Inception - Inceputul - O experienta IMAX (2010)

Inception - Inceputul - O experienta IMAX
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Filmul este un thriller sci-fi despre o societate care a dezvoltat o tehnologie si care pot intra vise si extrage informatii din mintea umana. Filmul este regizat si scris de Christopher Nolan (Batman Begins, The Prestige, The Dark Knight) si il are ca protagonist pe Leonardo DiCaprio.

The Lovely Bones - Din raiul meu (2009)

The Lovely Bones - Din raiul meu
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Filmul prezinta povestea unei fetite de 14 ani dintr-o suburbie a Pennsylvaniei ce este ucisa de catre vecinul sau. Ea povesteste ce s-a intamplat din Rai aratand vietile oamenilor din jurul ei si modul in care s-au schimbat acestia odata cu disparitia ei. In tot acest timp insista asupra familiei ce incearca sa treaca peste imensa pierdere suferita insa in acelasi timp incearca sa aranjeze lucrurile in asa fel incat trupul sau sa fie intr-un final descoperit. Prin acest lucru spera sa ajute la prinderea criminalului ce se pregateste pentru o alta crima. Filmul este nominalizat la Globurile de Aur 2010.

The Men Who Stare at Goats (2009)

The Men Who Stare at Goats
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Filmul prezinta povestea lui Bob Wilton (Ewan McGregor) un reporter care se afla in cautarea urmatorului sau mare subiect. In cautarile sale el da peste Lyn Cassidy (George Clooney) un individ foarte bizar care pretinde ca face parte dintr-o unitate speciala experimentala a armatei Statelor Unite. Cassidy este convins ca aceasta unitate New Earth Army va revolutiona felul in care se vor desfasura razboaiele. Armata americana se va inarma cu calugari razboinici Jedi cu puteri psihice de neegalat in stare sa poata citi gandurile dusmanului doar holbandu-se la el. Un general hippie foarte excentric pe nume Bill Django (Jeff Bridges) care foloseste banii armatei pentru prostituate si droguri dispare in misiune iar Cassidy porneste in cautarea acestuia alaturi de reporterul sau care crede ca a descoperit cel mai bun subiect de presa.

Agora (2009)

Agora
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Filmul o prezinta pe Hypatia (Rachel Weisz) o faimoasa astrologa si folozofa din Alexandria care le impartaseste discipolilor ei din cunostintele sacre ale Egiptului antic. Viata poporului egiptean se schimba insa pentru totdeauna atunci cand Egiptul intra sub dominatia Imperiului Roman iar soldatii sositi de la Roma darama statuile idolilor pagani si templele inchinate acestora fac cunoscute tuturor invataturile biblice si incearca sa implementeze religia crestina. Luptandu-se cu disperare sa salveze vechile valori ale lumii egiptene antice si mai cu seama comoara de invatatura continuta de celebra biblioteca din Alexandria Hypatia este ajutata de catre credinciosul ei sclav Davus (Max Minghella) care este prins in capcana intre iubirea fata de Hypatia si sansa de a fi liber.

The Road - Drumul (2009)

The Road - Drumul
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Flmul are actiunea plasata la cativa ani de la producerea unui cataclism care a distrus civilizatia si a devastat tot teritoriul Statelor Unite ale Americii. Un tata si un fiu marsaluiesc spre sud in incercarea de a ajunge la mare, acolo unde clima este mai blanda si mai calda. Nimic nu se misca in acest peisaj postapocaliptic cu exceptia cenusii spulberate de vant, care i-ar impiedica pe cei doi sa respire daca nu ar purta niste masti improvizate care sa filtreze aerul. Este un frig atat de crunt incat ar putea face pietrele sa crape, cerul este intunecat, iar zapada ce continua sa cada are culoare gri. Tatal care este intelectual si are cunostinte avansate de biologie si antropologie isi da seama ca singura sansa de a supravietui este aceea de a ajunge pe coasta dar pentru aceasta trebuie sa invinga bandele de canibali si ucigasi care nu respecta nici o lege si ii pandesc pe refugiati la marginea drumului si sa procure hrana cea de toate zilele pentru el si fiul sau singurele averi pe care le detin fiind hainele cu care sunt imbracati si un pistol care i-ar putea ajuta sa se apere sau sa se sinucida in cazul in care nu ar reusi sa treaca de aceasta iarna de cosmar.

Cirque du Freak: The Vampire's Assistant - Circul ororilor: Asistentul vampirului (2009)

Cirque du Freak: The Vampire's Assistant - Circul ororilor: Asistentul vampirului
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Filmul prezinta povestea a doi adolescenti obisnuiti Darren Shan (Chris Massoglia) si Steve (Josh Hutcherson) in varsta de 14 ani a caror viata se schimba pentru totdeauna atunci cand decid sa cumpere bilete la spectacolul circului ambulant cu monstrii care poposise in orasul lor pentru o reprezentatie. Dupa ce Steve este muscat de paianjenul extrem de veninos al vampirului Larten Crepsley (John C. Reilly) si doctorii afirma ca nu ii pot salva viata Darren face un pact cu vampirul prin care devine ucenicul acestuia in schimbul obtinerii antidotului otravii. Devenit pe jumatate vampir, fortat sa renunte la familie, la amici si la existenta banala si linistita pe care o ducea in suburbii si intrat in randul ciudatelor creaturi de circ precum omul-lup baiatul-sarpe sau femeia cu barba pe nume Madame Truska, Darren Shan intrerupe fara voia lui un armistitiu dintre doua clanuri rivale de vampiri vechi de 200 de ani.

The Accidental Husband - Un sot in plus (2008)

The Accidental Husband - Un sot in plus
FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA
Filmul prezinta povestea lui Emma Lloyd (Uma Thurman) care si-a construit o cariera in consilierea de cuplu, are un talk show radiofonic o carte in curs de aparitie si o relatie adorabila cu logodnicul ei Richard (Colin Firth) modelul ideal de sot pe care Emma il cauta. Dar eroina afla ca in urma unei incurcaturi este deja casatorita legal cu un barbat pe care nu l-a cunoscut in viata ei iar planurile ii sunt date peste cap. Cu nunta care bate la usa Emma incearca sa-l gaseasca pe necunoscut pentru a obtine divortul. Sotul se dovedeste a fi un chipes pompier greseala de la starea civila se dovedeste a nu fi fost un act intamplator iar Emma este pusa in fata unei decizii delicate sa porneasca in viata sigura si planificata alaturi de Richard sau sa ramana casatorita cu sotul accidental.