sâmbătă, 13 octombrie 2012

Holy Motors (2012)

Holy Motors FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA Filmul prezintă o zi din viaţa unui bărbat (Denis Levant) care îşi schimbă viaţa de la o oră la alta, aşa cum un asasin trece de la o ţintă la alta. În fiecare conjunctură, are pe rând o altă identitate: uneori bărbat, alteori femeie, uneori tânăr, alteori bătrân pe moarte, uneori decrepit, alteori bogat, criminal, cerşetor sau director de firmă, creatură monstruoasă, muncitor, familist...

Ronal Barbaren (2011)

Ronal Barbaren FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA Ronal este cel mai atipic barbar de pe Pământ. Pe el nu îl interesează nici luptele, nici cuceririle şi nici chefurile. Visul său este ca toţi să îl lase în pace. Însă soarta i-a hotărât un alt destin. Într-o bună zi, Volcazar, şeful unui trib inamic, ia în prizonierat pe toţi barbarii cu scopul de a-i sacrifica şi a-i aduce ca ofrandă zeilor, pentru a dobândi puterea asupra întregii lumi. În libertate rămâne doar Ronal. Iar acum el, împreună cu bardul Alibert, cu tânăra războinică Zandra şi cu metrosexualul elf Elric, trebuie să depăşească multe încercări pentru a-şi elibera poporul, pentru a dobândi încredere în forţele proprii şi... pentru a cunoaşte dragostea.

Wreck-It Ralph (2012)

Wreck-It Ralph FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA Wreck-It Ralph ar da orice sa fie la fel de popular ca inamicul său de moarte din lumea jocurilor video, Fix-It Felix. Dar cine să-l iubească pe atotdistrugătorul Ralph? Convins că lucrurile s-ar schimba dacă ar deveni un adevărat erou, Ralph pătrunde într-un shooter ultra-modern, gândindu-se că o medalie câştigată acolo i-ar spăla imaginea. Numai că, aşa cum face el întotdeauna, Wreck-It Ralph nu doar că face harcea-parcea shooter-ul, dar şi eliberează un inamic mortal... Cine va salva lumea jocurilor video?

Killing Time (2012)

Killing Time FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA Doi asasini plătiţi îşi aşteaptă viitoarea victimă într-un apartament gol. Orele se scurg una câte una. Treptat, tensiunea dintre cei doi creşte. De la glumiţe nevinovate, cei doi trec la mici împunsături ironice iar, în final, ajung la ameninţări directe. Aparenta "armonie de cuplu" dispare încet-încet... În locul ei, îşi arată colţii o rivalite făţişă, ce va avea consecinţe mortale.

După dealuri (2012)

După dealuri FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA „După dealuri” spune povestea a două fete care au crescut împreună şi care se reîntâlnesc după câţiva ani de despărţire. Alina (Cristina Flutur) se întoarce din Germania să o ia cu ea pe Voichiţa (Cosmina Stratan), prietena ei din copilărie de care se simte încă foarte ataşată. Voichiţa şi-a găsit însă calea în credinţă, iar maicile printre care trăieşte la mănăstire ţin locul familiei pe care nu a avut-o niciodată. Alina luptă cu toate puterile să recâştige afecţiunea Voichiţei, făcându-i pe cei din jur să se întrebe de unde vine forţa care o animă.

Skyfall (2012)

Skyfall - 007: Coordonata Skyfall FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA În noua producţie cinematografică, 007: Coordonata Skyfall, loialitatea lui Bond faţă de M (interpretată de Judi Dench) este pusă la încercare atunci când trecutul acesteia începe să o urmărească. Povestea începe cu relatarea ultimelor misiuni Bond, nereuşite, care pun astfel în pericol anonimatul agenţilor secreţi din întreaga lume. Sediul MI6 este atacat, iar M este astfel forţată să mute agenţia. În urma acestor evenimente, autoritatea şi funcţia sa sunt ameninţate de Mallory (interpretat de Ralph Finnes), noul preşedinte al Comitetului de Inteligenţă şi Securitate. În aceste condiţii, M rămâne cu un singur aliat de încredere: Bond. Agentul 007, alături de Eve (Naomie Harris) porneşte în misiune, pe urmele lui Silva (Javier Bardem), ale cărui motivaţii periculoase şi ascunse trebuie dezvăluite cu orice preţ.

7 días en La Habana (2012)

7 días en La Habana - 7 Days in Havana FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA Încercând să pătrundă în lumea filmului, un tânăr american se duce la un festival de film din Cuba.

Astérix et Obélix: Au Service de Sa Majesté (2012)

Astérix et Obélix: Au Service de Sa Majesté - Astérix & Obélix: În slujba Majestăţii Sale FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA Suntem în anul 50 Î. H. Cezar vrea să mai facă nişte cuceriri, aşa că se hotărăşte să invadeze în fruntea legiunilor sale această insulă aflată la graniţele lumii ştiute, acest ţinut misterios numit Bretania. Victoria e rapidă şi totală. Mă, rog, pe aproape... Un sătuc breton e decis să-i reziste, dar acum i s-au cam epuizat resursele. Cordelia, regina bretonilor, îşi trimite cel mai fidel ofiţer, pe Flegmatix, să cere ajutor în Galia, acolo unde un sătuc galez le ţine piept romanilor de ceva timp, cu mare succes... În sătucul în chestiune Asterix şi Obelix sunt deja ocupaţi până peste capm căci şeful lor le-a încredinţat nepotul Şmecherix, proaspăt sosit de la Luteţia ca să aibă grijă de el şi, mai ales, ca să facă bărbat din el. Iar sarcina lor e departe de a fi ajuns la vreun sfârşit. Când Flegmatix soseşte ca să le ceară ajutorul, i se oferă un butoi cu poţiunea magică, dar şi doi companioni care vor avea grijă ca preţioasa licoare să ajungă cu bine la destinaţie. Aşa pornesc Asterix şi Obelix într-o nouă aventură, în care îl iau şi pe Şmecherix, fiindcă se prevede a fi o ocazie prea bună să fie ratată pentru ca acesta să-şi desăvârşească educaţia. Şi, cum planul de acasă nu se potriveşte cu cel din târg, e clar că eroii noştri ne vor distra din nou în stilul lor binecunoscut!

Hotel Transylvania (2012)

Hotel Transylvania FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA Bine aţi venit la Hotel Transylvania, extravagantul hotel de cinci stele al lui Dracula, unde monştrii şi familiile lor se pot simţi în largul lor, fără a fi deranjaţi de oameni. Într-un weekend cu totul special, Dracula i-a invitat pe câţiva dintre cei mai faimoşi monştri ai lumii — Frankenstein cu soţia, Mumia, Omul Invizibil, o familie de vârcolaci şi mulţi alţii — pentru a sărbători cea de-a 118-a zi de naştere a fiicei sale Mavis. Lui Dracula nu i se pare că va avea probleme dacă va comanda în afară mâncarea pentru petrecerea acestor ciudaţi — dar universul său se va prăbuşi când un muritor de rând va pune piciorul pentru prima dată în acest hotel şi… se va împrieteni cu Mavis. Columbia Pictures prezintă filmul Sony Pictures Animation, Hotel Transylvania. Pe coloana sonoră a filmului veţi recunoaşte vocile actorilor Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin James, Fran Drescher, Steve Buscemi, Molly Shannon, David Spade şi CeeLo Green. Regia îi aparţine lui Genndy Tartakovsky. Producţia, lui Michelle Murdocca. Scenariul este scris de Peter Baynham şi Robert Smigel. Povestirea aparţine scriitorilor Todd Durham şi Dan Hageman & Kevin Hageman. Producţia executivă este asigurată de Adam Sandler, Robert Smigel şi Allen Covert. Muzica e compusă de Mark Mothersbaugh. Aranjorul muzical este Liza Richardson. Imaginea şi animaţia sunt realizate de Sony Pictures Imageworks Inc.

Tom Sawyer (2011)

Tom Sawyer FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA Tom Sawyer nu se gândeşte decât la farse şi năzbâtii - spre marea supărare a mătuşii sale Polly, alături de care puştiul şi fratele său vitreg Sid locuiesc în micul St. Petersburg, pe fluviul Mississippi. Deşi nu-l poate ţine în frâu, Polly e hotărâtă să-l transforme pe Tom într-un om responsabil şi cumsecade. Din fericire pentru el, Tom are un prieten care iubeşte aventura la fel de mult: Huck Finn. Numai o fată cu totul ieşită din comun îl poate ţine pe Tom departe de năzdrăvăniile puse la cale cu Huck: Becky Thatcher, fiica noului judecător din St. Peterburg, de-abia sosită în oraş. Tom e în stare de orice pentru a o impresiona cu "fapte eroice"...

Taken 2 (2012)

Taken 2: Teroare în Istanbul FILM SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA Liam Neeson revine în rolul lui Bryan Mills, fostul agent CIA care nu s-a dat în lături de la nimic pentru a-şi salva fiica răpită în primul film Taken. În Taken 2: Teroare în Istanbul, Mills devine ţinta unui personaj misterios, care caută răzbunarea, iar acesta trebuie să-şi folosească talentele sale speciale pentru a-şi proteja familia de o armată de mercenari care vrea să-i ucidă. Faimosul realizator Luc Besson (co-scenarist şi producător), co-scenaristul Robert Mark Kamen (care a lucrat şi la primul film Taken, alături de Besson) şi regizorul Olivier Megaton (Columbiana, Transporter 3) aduc pe marile ecrane Taken 2: Teroare în Istanbul, care vine după colosalul succes mondial al filmului Taken, lansat în 2008, film cu încasări de 224 milioane de dolari. Publicul l-a aclamat pe Neeson în rolul lui Bryan Mills, un tată hiperprotector ale cărui talente – exersate în decursul multor operaţiuni sub acoperire – au fost puse la încercare la mult timp după ce s-a retras din CIA. Hotărât să-şi recupereze fiica, după ce aceasta fusese răpită dintr-un luxos apartament parizian, aventurile lui Bryan în Taken: Teroare în Paris au fost imediat înţelese şi admirate de orice părinte. Şi de această dată, Mills este în stare de orice pentru a-şi recâştiga libertatea şi a-şi salva familia din mâinile mafioţilor.

Minte-mă frumos (2012)

Film romanesc Minte-mă frumos Doi tipi simpatici din Bucuresti duc o viata cat se poate de neobisnuita… Dani e part-time furnizor de servicii IT si part-time gigolo, iar Toni e full-time… hacker iscusit care isi inseala partenerul de viata – computerul – cu o tipa cunoscuta pe Internet, Oana. Dana si Oana, ucenice cofetare si colege de apartament, sunt cum nu se poate mai diferite. Dana, tipa senzuala, suceste capetele barbatilor oriunde apare, pe cand Oana iubeste foarte mult prajiturile, de unde si formele mai rotunjoare. Si cum era de asteptat, cand discutiile lungi pe chat nu pot ramane vesnic virtuale, Toni si Oana isi dau intalnire fata-n fata. Dar exista o problema majora: Toni nu seamana deloc cu poza de profil, iar Dani ajunge la intalnire in locul lui. Dar oare la intalnire se prezinta chiar Oana? Sau fiecare dintre cei patru… minte frumos?